PRZYJACIELE

Olga Stołowska i Paweł Kotas - blekitne.com:

Błękitne.com to projekt dwojga młodych ludzi na co dzień zajmujących się fotografią oraz wizażem. Specjalizują się w ślubnym reportażu dokumentalnym z delikatnym zabarwieniem artystycznym. Ponadto wykonują sesje studyjne, sesje dla zespołów muzycznych, fotoreportaże koncertowe oraz z innych ważnych wydarzeń kulturalnych, a także wirtualne panoramy. Dla Błękiitnych każde zlecenie  jest inną, wyjątkową historią i nowym wyzwaniem, tym bardziej organizowany w szczytnym celu koncert. Cieszą się, że mogą wesprzeć go swoim działaniem.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Zrzeszenie Studentów Niepełnosprawnych WSG

Zrzeszenie Studentów Niepełnosprawnych WSG jest jedyną w województwie kujawsko-pomorskim organizacją skupiająca tylko studentów niepełnosprawnych. Wśród członków Zrzeszenia są studenci: Nauk o Rodzinie, Ekonomii, Turystyki i Rekreacji, Kulturoznawstwa  oraz Informatyki. Studenci z ZSNu nie tylko pomagają swoim niepełnosprawnym kolegom i koleżankom ale również współorganizują akcję edukacyjną Masz szczęście, jesteś zdrowy skierowaną do pełnosprawnych uczniów szkół ponadgimnazjlanych.

Agencja reklamowa - Studio Reklama

Studio Reklama oferuje reklamę na ekranach LED i LCD oraz tworzenie spotów reklamowych. Agencja proponuje reklamę na ekranach LED w Brodnicy, Bydgoszczy, Inowrocławiu, Nakle nad Notecią, Stolnie koło Chełmna, Żninie, a już niedługo w Świeciu, Włocławku, Toruniu i Grudziądzu.

Bydzia TV

Klub ELJAZZ

Bydgoska Grupa Operacyjna (BGO-T66)

SWS Свобода