PODZIĘKOWANIA ANI

Na samym początku chciałabym podziękować pomysłodawczyni i koordynatorce akcji ,,Motyle dla Ani” Agnieszce Puza.  Dziękuję Ci Agnieszko za Twoje wrażliwe i ciepłe serduszko!!!

Dziękuję Miejskiemu Ośrodkowi Kultury w Bydgoszczy za ogromną pomoc  i wsparcie przy realizacji koncertu. Szczególne podziękowania chciałabym skierować do dyrektora Miejskiego Ośrodka Kultury  Pani Katarzyny Fojuth. Bardzo, bardzo dziękuję!!!

Dziękuję Akademickiej Fundacji Gaudeamus, która wzięła mnie pod swoje skrzydła.

Dziękuję Wyższej Szkole Gospodarki i Zszerzeniu Studentów Niepełnosprawnych WSG.

Dziękuję prowadzącym koncert Panu Andrzejowi Gawrońskiemu oraz Jackowi Szczudlińskiemu.

Dziękuję Kochanym Szansowiczom, którzy nie znając mnie wcześniej zgodzili się z potrzeby swoich ogromnych serduch zaśpiewać na koncercie charytatywnym ,,Motyle dla Ani”.  Z serca zaśpiewali dla mnie: Kuba Arendt  (MC Jacob A), Joanna Dolata, Ks. Robert Klemens, Nina Kodorska, Zdzisława Liske, Michał Maciudziński, Anna Majewska, Jerzy Pawluk, Wojciech Pilwiński, Agnieszka Zawidzka, Małgorzata Żurańska-Wilkowska. Jesteście wspaniali!!!

Dziękuję sekcji, która towarzyszyła  na scenie laureatom Szansy na Sukces w składzie:  Tomasz Lewandowski - instrumenty klawiszowe, Szymon Łukowski - saksofony, Nikodem Wróbel - gitara, Marcin Grabowski - bas, Błażej Gawliński - perkusja oraz Tomasz Skrętkowski  - perkusjonalia.

Dziękuję firmie M-Akustic nagłaśniającej koncert.

Dziękuję fotografom z Blekitne.comOldze Stołowskiej i Pawłowi Kotas.

Dziękuję pracownikom telewizji internetowej Bydzia TV- Danielowi Łukasiakowi i Adamowi Tarnowskiemu

Dziękuję Bartkowi Grala za wykonie pokazu pokonywania przeszkód na wozkach inwalidzkich.

Dziękuję Bydgoskiej Grupie Operacyjnej  (BGO-T66) i SWS Свобода.

Dziękuję Ratownikom medycznym za pokazy udzielania pierwszej pomocy .

Dziękuję właścicielom klubu Eljazz.

Dziękuję wolontariuszom, ktorzy zbierali pieniądze podczas kwesty.

Dziękuję wszystkim tym, którym nie podziękowałam.

,,PRZYJACIELE SĄ JAK GWIAZDY, KTÓRE NIE ZAWSZE WIDAĆ, ALE WIADOMO, ŻE JAK ICH POTRZEBUJESZ ZAWSZE SĄ DLA CIEBIE”

Dziękuję

Ania Szczudlińska